Työnantaja, tutustu palveluihimme!

Rekrytointipalvelu

Järjestelmässämme on lähes 2 000 ICT-alan osaajaa yrityksenne tarpeisiin. Hoidamme rekrytoinnin kokemuksella ja ammattitaidolla!

Työnantaja voi ilmoittaa avoimesta työpaikasta työ- ja elinkeinopalveluihin (Suomen suurimpaan työpaikkasivustoon).  Ilmoita avoimesta työpaikasta täällä! 


ICTRekry -tapahtumat

Järjestämme ilmaisia rekrytointitapahtumia. Paikalle kutsutaan ICT-alan yrityksiä ja työnhakija-asiakkaita Oulun alueelta. Tapahtuman aikana yrityksillä on mahdollisuus pitchaus-puheeseen, jonka aikana yritykset voivat kertoa työmahdollisuuksista nyt ja lähitulevaisuudessa. Yrityksillä on käytössä ständi tapahtuman ajan. Työnantajilla on myös mahdollisuus henkilökohtaisiin 10 min tapaamisiin ICT-alan työnhakijoiden kanssa.
Seuraavat tapahtumat:
27.2.2020 klo 12:00-17:00, Kauppakeskus Valkea (4.kerros)
29.4.2020 klo 12:00-17:00, Kauppakeskus Valkea (4.kerros)

27.2.2020 järjestettävässä tilaisuudessa ovat mukana Adecco Finland Oy, Boogie Software Oy, Buutti Oy, Codemate Oy, Conseptas Oy, KajaPro Oy, Studentwork Oy, Suomen Vesitieto Oy, VAIMO Finland Oy sekä koulutuspalveluja tarjoavat Opiframe Oy, Oulun Yliopisto, Saranen Consulting Oy, Valmennuskeskus Public Oy ja Urasampo.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tapahtumaan, olethan yhteydessä: [email protected]


Osaamisen kehittäminen jo olemassa olevalle tai rekrytoitavalle henkilöstölle

RekryKoulutus on työelämälähtöinen koulutus, joka räätälöidään yrityksen tarpeisiin. Sen kesto on 3–9 kk, vähimmäiskesto on 10 koulutuspäivää/osallistuja. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet työllistyvät yritykseen. Työnantaja maksaa 30 prosenttia hankintasopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta

 

TäsmäKoulutus on yrityksen ja henkilöstön tarpeisiin räätälöityä ammatillista koulutusta. Sen vähimmäiskesto 10 koulutuspäivää/osallistuja. Koulutuksen suorittaneet opiskelijat sijoittuvat saman työnantajan palvelukseen. Työnantajan maksuosuus on 30–50 prosenttia kokonaishinnasta (yrityksen koko ja liikevaihto tai tase vaikuttavat maksuosuuteen) Tämä ei koske perinteisiä perehdytys- ja henkilöstökoulutuksia.

Oppisopimuskoulutukseen voi työnantaja saada palkkatukea.

Työnantaja! Ilmoita meille, jos sinulla on tarvetta koulutuksille, viemme asiaa eteenpäin [email protected]

Palkkatuki 

TE-toimisto voi myöntää työnantajalle palkkatukea työttömän työnhakijan palkkakustannuksiin.  

Palkkatuki on harkinnanvarainen tuki, jota TE-toimisto voi myöntää käytettävissään olevien määrärahojen puitteissa. Ilmoita palkkatukipaikasta sähköisessä palvelussamme.

 

Työkokeilu 

Yrittäjä voi myös tarjota mahdollisuuden työnhakijalle työkokeilun kautta. Tätä kautta voit tututua työkokeilijaan, josta voit myöhemmin rekrytoida talon tavat tuntevan työntekijän. Ilmoita työkokeilumahdollisuudesta sähköisessä palvelussamme 


Kansainvälinen työnvälitys

EURES (European Employment Services) on kattava eurooppalainen yhteistyöverkosto ja laadukas julkinen ilmainen palvelu, jonka avulla työnantajat ja työntekijät kohtaavat helpommin koko Euroopan alueella. EURES välittää vuosittain 50 000 työntekijää maasta toiseen. EURES-portaali ja tapahtumat helpottavat rekrytointia. Ota yhteyttä: [email protected]

Tutustuthan myös Online tapahtumaan: EuropeanJobdays